ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Prevodimo aktuelna poglavlja mange Zmajeve Kugle Super!

22 August, 2019 | Zanimljivosti

Svi nestrpljivo očekuju novi serijal Zmajeve Kugle Super o kome se dosta šuška po internetu, ali još uvek nema zvanične naznake ili informacije o tome kada će početi prikazivanje, a pitanje je da li će ga i biti uopšte...

Međutim, manga svoj rad nije zaustavila. Potpuno suprotno, ona svoju priču nastavlja punom parom!

A kako smo svi gladni još materijala, započeo sam sa prevodom aktuelnih poglavlja mange Zmajeve Kugle Super koja je uveliko zagazila u novi čin za koji se očekuje anime adaptacija.

undefined

U trenutku kada je ovaj post ispisan, prevedena su dva poglavlja: 42. i 43. poglavlje.

U poglavlju 42. se završava Turnir Moći, te se preskače radnja sa Brolijem (novi film o Broliju) i odmah se ulazi u novi čin/sagu.

Kako bi čitanje bilo zanimljivije, mangu sam preradio u vidu video snimka sa jednostavnim, a pritom prijatnim efektima uz originalnu muziku izvučenu iz serijala Super i novog filma sa Brolijem.

Prevod ću raditi blagovremeno i trudiću se da u što kraćem vremenskom periodu izbacim naredno poglavlje. Naravno ne očekujte da će to biti svake nedelje, jer za prevod, izbacivanje i obradu jednog poglavlja potrebno mi je nedelju dana. Slobodnog vremena imam jako malo, ali uspećemo ;)

Konačno, mangu možete da čitate na sajtu pod sekcijom "Manga", link:

Ako ste na Web-u: http://zmajevakugla.rs/manga.php

Ako ste na Mob-u: http://zmajevakugla.rs/m/manga.php

 

Pozzz

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG