ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Novi film i serijal Zmajeve Kugle?

08 June, 2019 | Novosti

undefined

Dosta se priča po internetu o tome da će franšiza Zmajeve Kugle dobiti još jedan novi film a i sam serijal. Međutim, stvari su se još više zahuhtale kada je popularni jutjuber "Geekdom101" počeo da priča o tome.

Novi film je zapravo trenutno u veoma ranoj pri-produkciji, u procesu su početni radovi i planovi. Ovu informaciju je dao Akijo Ijoku direktor Toeijeve kancelarije za Zmajevu Kuglu kada se novi film o Broliju našao u slobodnoj prodaju na Blurej izdanju.

Prema rečima Ijokua: "Tim polako priprema teren za izradu novog filma Zmajeve Kugle. Franšiza Zmajeve Kugle od sada kreće punom parom napred, tako da bih voleo da svi vi nestrpljivo čekate nova uzbudljiva izdanja.".

Toei još uvek nije potvrdio produkciju filma kao ni bilo šta drugo, dok je samo pitanje vremena kada će se i to ozvaničiti. Da podsetimo, novi film koji se zvao "Zmajeva Kugla Super: Broli" premijerno je prikazan u bioskopima 24.12.2018. i od tad do ovog trenutka film je zaradio preko 100 miliona dolara širom sveta. 

A što se tiče novog serijala, o tome još uvek nema ničeg zvaničnijeg poput ove informacije o novom filmu, ali veruje se da će novog serijala biti jer kako već znamo, manga Zmajeve Kugle Super uveliko je zašla u novi čin "Zatvorenih galaktičke patrole". Moje mišljenje je da žele da sačekaju da manga malo odmakne sa pričom pa tek onda da nju prati anime, s obzirom da je to pravilniji raspored, dok sa najnovijim serijalom "Super" to nije bio slučaj.

Do sledećih informacija, pozdrav.

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG