ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Zmajeva kugla / Dragon ball (1986) DVDRip [DOWNLOAD]

19 November, 2017 | Zanimljivosti

undefined

DVDRip obrada prvog serijala od strane "Manda94" je konačno gotova! Sve epizode prvog serijala sinhronizovane na srpskom jeziku su sada u najboljem mogućem izdanju - DVDRip izdanju, spremne za gledanje i preuzimanje. :)

SAVET: epizode nemojte dalje da konvertujete, samo će te uništiti kvalitet slike...

- Sve epizode kada se raspakuju zauzimaju 38gb, tačno za 9 DVD diskova veličine 4,7gb.. :)
- Sve epizode se nalaze u .avi formatu sa XviD/DviX kodekom, tako da će i najstariji dvd plejeri moći da ih puste bez ikakvih problema i zauzimaju u proseku 230-270mb :)
- Zvuk na nekim epizodama je loš (negde čak ima i mešavine japanskog i srpskog) pa ukoliko neko zna, neka tu epizodu konvertuje u .mp3, odradi zvuk kako valja i šibne mi na PP kako bih opet odradio epizodu.. :)
- S obzirom da sam na nekim mestima morao da sečem određene scene (koje su kod nas cenzurisane) postoji mogućnost da će neka epizoda imati problem sa daljom reprodukcijom videa, naime, slika će se zamrznuti u tom trenutku a zvuk normalno teći. Takve su mi do sada bile 4. i 10. epizoda, ali sam ih opet odradio i rade bez problema :) Ukoliko naiđete na još neku (MADA NE BI TREBALO) javite mi.

- Zvuk za većinu epizoda obezbedio bozo91
- Omot za dvd odradio FIKAndzo

Hvala im na tome <3

Serijal je rađen od marta 2016. do novembra 2017. godine.
Nakon što sam okačio onlajn prvu sagu (prvih 13 epizoda) već je došlo do krađe epizoda, pa sam morao na epizodama da se potpišem, na sredini klipa u trajanju od minut.. Kao i na početku i kraju svake uvodne i završne špice u trajanju od 10-15 sekundi..

Tako da imajte razumevanja za to, najlakše je skinuti video sa neta i nalepiti svoj potpis :)

Preuzmi epizode
Gledaj online

Ukoliko imate problem sa raspakivanjem (jednom drugaru je winrar prijavljivao "oštećenu arhivu") probajte 7zip-om, radilo mu je posle!

HVALA!

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG