Info Centar Zmajeva Kugla Epizode Online
"ZmajevaKugla.RS" - Sve Epizode Zmajeve Kugle
CSS MenuMaker
Info Centar
O nama Ako epizode ne rade? Administracija Kontakt
Ukoliko neka epizoda neće da vam se pusti ili ne radi, pre nego što bacite tekst u inbox ili bilo gde "Ne rade epizode" proverite moguće stvari:

- Radi pravilnog prikazivanja sajta i strimova sa hostinga 4Shared, Google Disk ili mp4upload potrebno je da koristite isključivo Gugl Hrom pretrazivač ili UC Pretraživač(koji je baziran na Gugl Hromu). Pretrazivači poput Opere, Mozile ili Internet Eksplorera neće prikazivati neke delove sajta a posebno strimove. Na primer: Opera ne pušta strimove hostinga Gugl Disk.

- Proverite da li vam je lepo instaliran Fleš Plejer. Događa se da prosto sistem zabode, stoga deinstalirajte Fleš Plejer i instalirajte najnoviju verziju i posetite sajt sa Gugl Hroma.

- Ukoliko vam izbacuje poruku "Ovaj format nije podržan" sa mobilnog telefona, koristite Mozillu. Provereno rešava problem.

- Ako video večno učitava, kliknite na kockicu u gornjem desnom uglu strima epizode (ili na oznaku 4shared hostinga) kako biste prešli na direktnu stranicu na kom je epizoda otpremljena. Ukoliko je i tu isti slučaj, preuzmite epizodu i gledajte direktno na uređaju kao alternativno rešenje.

- Takođe, može biti da je sve u redu kod vas i da je problem kod nas. To znači da je neka epizoda izbrisana sa nekog hostinga iz nekog odredjenog razloga koji može da varira. Neki od razloga mogu da budu: autorska prava, neaktivnost nekog hostinga, loši serveri, brisanje u slučaju neaktivnosti itd itd.
Poželjno je da nam javite koja epizoda ne radi (pre toga da proverite pomenute teze) i ta epizoda će biti zamenjena u roku od 3-5 dana.

Autor sajta: Welicak94 (2013-18)
O nama Epizoda ne radi? Administracija Kontakt