ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Kada će biti novi film na sajtu?

15 децембар, 2018 | Novosti

undefined

Nakon toliko čekanja tog famoznog datuma, odnosno prikazivanja novog filma kog su najavljivali punih godinu dana unazad, svi se sada pitaju gde mogu da ga pogledaju i zašto ga nema na internetu. Pa evo da odgovorim na to pitanje...

Film se prikazao 14.12.2018. isključivo u bioskopima u Japanu, što znači da ne može da postoji neka HDRip verzija kao što smo/ste navikli sa serijom koja se prikazivala na televiziji (pa su ljudi snimali onlajn), već jedina verzija koja se za početak očekuje je CAMRip verzija, odnosno snimak snimljen (potajno) ručnom kamerom u bioskopu. Datum pojavljivanja HDRip verzije na internetu je skroz neizvestan. Moja neka pretpostavka je da će HD verzija biti prisutna tek krajem januara. Naravno, ni to ne uzimajte kao tačnu informaciju, možda bude i ranije a možda bude i kasnije, jer kao što rekoh, ovo je samo moja pretpostavka.


U suštini - ne zna se datum kada ćemo imati pristojnu piratsku verziju sa engleskim prevodom na internetu, odnosno sa srpskim prevodom na našem sajtu.

Apelujem na ljude da budu strpljivi još neko vreme i da ne gledaju "piratske verzije" odnosno klipove od pola filma, ili isečaka nekih delova koji postoje na Jutjubu (koji se ujedno i obaraju). Nemate potpun doživljaj, a pritom ništa ne razumete, dajte da podržimo TOEI, zaslužuju sav mogući respekt za film koji su napravili. Neka poobaraju sve rekorde. I mogu da vam obećam da se nećete pokajati što ste čekali malo duže.

Pozdrav za sve posetioce "ZmajevaKugla.RS" sajta!

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG