ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Super se nastavlja! Nova saga - "Galactic Patrol prisoner Arc"!

18 новембар, 2018 | Novosti

undefinedOko Zmajeve Kugle se ovih meseci dosta diže prašina zbog novog filma koji nas očekuje sredinom decembra a vesti i nove priče samo nadiru!

Ukoliko neko prati mangu Zmajeve Kugle Super, zna da je manga konačno pokrila Turnir Moći te je najavljena i priča za novi "čin", odnosno sagu koja se dešava posle filma o Broliju koga ćemo tek videti za nešto manje od mesec dana.

undefined undefined

 

Novi čin će se zvati "Zatvorenik Galaktičke patrole" (Galactic Patrol prisoner). Samim, tim novi čin u mangi znači i novu sagu u anime adaptaciji. Ne zaboravimo da su po završetku Supera nagoveštavali da će se i sam Super nastaviti, a moja lična pretpostavka je da će to biti već na proleće.

Više detalja o anime naslovu Zmajeva Kugla Super biće objavljeno na sledećem "Džamp Festu 2019" koji će se održati 22. i 23. decembra ove godine u Japanu.

Tojotaro je takođe izjavio kako će se Super završiti na onom delu gde je se završila prvobitna manga Akire Torijame, a to je deo gde Goku odlazi da trenira sa Ubom. Da se podsetimo, radnja Supera se dešava između epizoda 288 i 289 u Generaciji Zed, tj. između strana 518 i 519 u mangi Zmajeve Kugle.

A što se tiče dela o Broliju, autor mange Tojotaro potrošio je samo jednu stranicu o njemu i već je se bacio na sledeći čin, a nezvanični tračevi po internetu govore da će se pojaviti i posebna manga nekog sasvim nepoznatog autora koja će ispratiti deo o Broliju u opširnijem pogledu.

Hvala vam što ste posetili blog. :)

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG