ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Obelodanjeni detalji o novom filmu Zmajeve Kugle Super

10 јул, 2018 | Novosti

undefined

Slika koju vidite iznad je zvanični poster novog filma Zmajeve Kugle Super koji će se prikazati u decembru ove godine i ujedno sa ovim posterom obelodanjen je i naslov filma, a to je "Zmajeva Kugla Super: Broli".

Odmah da kažemo, Broli je do sada bio nekanonski lik ("non-canon"), sada se Broli potpuno menja iz korena od strane Akire Torijame, kako po fizičkom izgledu (delimično) tako i po psihičkim karakteristikama njega kao osobe (potpuno).

Ali ovo nije sve, oglasio je se i naš dragi Akira Torijama lično uz par odgovora i komentara na čitav ovaj film koji nas očekuje.

- Da li ste svi upoznati sa Brolijem?

On je neverovatno jak Sajonac koji se samo pojavljivao u starijim filmovima Zmajeve Kugle i tada sam očigledno bar crtao dizajn za njega, ali sa druge strane, nisam uopšte bio umešan u sam anime tada, tako da sam totalno sve zaboravio o sadržaju priče.

A, sada malo o Broliju... čujem ovih dana da je i dalje neverovatno popularan, ne samo u Japanu, već širom sveta. S obzirom na to, moj urednik mi je sugerisao da se Broli pojavi u novom filmu.

Osvrnuo sam se unazad i odgledao sve stare filmove i osetio sam da bi ovo moglo da bude interesantno čim preuredim neke stvari. Odmah sam se bacio na posao, napisao posebnu priču koja ga uključuje u svet Zmajeve Kugle Super.

Ali držeći na umu Brolijevu standardnu sliku, da ne bih razočarao "njegove" fanove. Nadogradio sam ga i dodao novi deo njegovoj ličnosti i mislim da je kao rezultat toga Broli više fascinantniji.

Naravno, videćete novu žestoku borbu, ali takođe i puteve sudbine koji će voditi ka susretu između Gokua, Vegete i Brolija. Takođe u priči će biti umešana i Frizova sila, kao i istorija o Sajoncima koja će voditi ka značajnoj povezanosti sa svim. Sadržaj priče je ispao nesto veći kao i činjenica da će biti jako dramatično.

Stiže svemogući Sajonac, Broli! Takođe, uključiću još dosta drugih sadržaja u kojima će fanovi uživati, zato se radujem tome. Budite još malo strpljivi!!

To je bila izjava Akire Torijame i mislim da je Torijama rekao i više nego dovoljno. Film će se prikazati 14. decembra ove godine i kao što već svi znamo, izašao je i tizer za pomenuti film nešto ranije, a po saznanjima sa interneta, uskoro će se pojaviti i zvanični trejler za koji ćemo se takođe postarati da budete u toku. Ko nije pogledao pomenuti tizer, evo ga ispod:

Više o animaciji koja će se naći u dotičnom filmu imate u prethodnom postu, tako da pročitajte i to :)

Autor teksta: Dzonson91 i Welicak94;
Izvor: http://dbmovie-20th.com/

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG