ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

"Dragon Ball Heroes" dobija anime adaptaciju!

21 мај, 2018 | Novosti

undefined

Nedavno je objavljeno da će arkadna igrica "Dragon Ball Heroes" bazirana na Zmajevoj Kugli dobiti svoju anime adaptaciju. Ovaj kratak serijal će se koristiti za promociju video igre "Dragon Ball Heroes" i njenih najnovijih poglavlja, odnosno arkova. Zbog toga će ovaj anime serijal biti kratak, a tačan broj epizoda nije objavljen.

Zmajeva Kugla Heroji će ovog leta lansirati svoju prvu epizodu.
Pred-premijera (predstavljanje) održaće se 1. jula na događaju Zmajeve Kugle u AEON LejkTaunu, najvećem japanskom trgovačkom centru u okolini. Iako je datum zvaničnog izdanja neutvrđen, fanovi se nadaju da će se ova serija prikazati već ovog leta. Više od toga nije poznato.

undefined

Zmajeva Kugla Heroji je najpopularnija igra sa kartama u Japanu. Poznata je po tome što, uvodi puno novih karaktera i integriše likove i transformacije iz drugih serijala u igru, kao što je Gohan u formi Super Sajonca 4, spajanje Super Sedamnaestice i Osamnaestice i još mnogo toga. Fanovi takođe očekuju da će se u seriji pojaviti Zlatni Kuler, koji je nedavno najavljen za igru (slika iznad).

Takođe, Zmajeva Kugla Heroji poseduje i mangu koja je bazirana po istoimenoj igrici i to nacrtanu od strane Tojotaroa, osobe koja trenutno crta mangu Zmajeve Kugle Super i predstavljena je 2012. godine. Dotična manga nije dovršena a i najverovatnije i neće biti. A ukoliko neko želi da baci pogled, dostupna je na engleskom jeziku, ovde.

Ovaj kratki serijal će biti zapravo spin-off serijal koji neće imati veze sa trenutnim dešavanjima koje ste videli u Superu i sa bilo čim što je kanon. U temi na forumu sam pričao detaljnije o pojmu "kanon", pogledajte ovde.

Nastavite da pratite blog za još zanimljivih informacija i ne zaboravite da bacite pogled i na starije objave.

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG