ZmajevaKugla.RS Blog

Igrice, muzika, pozadine i ostale zanimljivosti Zmajeve Kugle.

Potvrđen tačan datum prikazivanja novog filma!

14 март, 2018 | Novosti

undefined

Još u decembru prošle godine imali smo priliku da vidimo najavu za novi film koji bi trebao da se prikaže ove godine u decembru.

Pre nekoliko dana, Akira Torijama lično je izjavio da će novog filma biti, kao i tačan datum prikazivanja - 14. decembar 2018. godine.

Ono što je novo a i ono što će se svideti mnogima je to da će se novi film nastavljati direktno na Super serijal čija će poslednja epizoda biti prikazana 25. marta.

Evo izjave Akire Torijame:

" Zmajeva Kugla Super Film će biti direktan nastavak animea koji se trenutno prikazuje na televiziji. Priča će se bazirati na nekim neistraženim temama u vezi Friza i Sajonaca, i mislim da će ovo biti vrlo prijatna priča koja će predstaviti dugoočekivanog protivnika vrednog pažnje!

Kako "Bitku Bogova" 2013. godine, tako i "Povratak Friza" i ovoga puta ću ja biti taj koji će pisati scenario. Takođe, dosta toga sam i crtao za produkciju, poput ilustracija za dizajn. Dosta sam zauzet kao i uvek, a ako se ne budem bavio serijalizacijom, imaću vremena da razmislim o animeu sa kojim uglavnom nisam imao vremena da budem umešan (smeh). Znajući to, nadam se da sa nestrpljenjem očekujete ovaj film!

Inače, mislim da će veoma popularna Zmajeva Kugla Super manga, crtana od strane Tojotaroa, predstaviti malo drugačiji materijal u odnosu na anime i budući film. Ne zaboravite da bacite pogled i na nju, takođe! "

Znači, Akira Torijama će biti zadužen i za scenario i za dizajn likova. Tacuja Nagamine će režirati film, Naohiro Šintani će biti direktor animacije.

Takođe pored toga, Akira Torijama je pomenuo kako se Super serijal samo privremeno zaustavlja, što daje utisak kao da će se Super nastaviti i posle ovog budućeg filma. Sačekaćemo i videćemo šta će biti. 

Ono što se meni sviđa je ovaj malo drugačiji omot za film, podseća me na Torijamin art, a nacrtao ga je Naohiro Šintani.

undefined

Kako svi tako i ja, očekujem dosta od ovog filma i očekujem da će animacija kao u prethodna dva filma biti na visokom nivou. :)

Hvala vam što ste posetili blog.
Nastavite da pratite blog za još zanimljivih informacija i materijala za preuzimanje.

Autor teksta: Welicak94
Izvor: forbes.com

    Komentari

    comments powered by Disqus
    Početna SAJT | Početna BLOG